Over Mij

Illustrator en Grafisch ontwerper die graag mooie dingen maakt. Wordt gemotiveerd door katten en koffie.

Hoi! Claudia is de naam, Claudia Bosch om precies te zijn hoewel dat nog kan veranderen volgens mijn vriend. Op dit moment ben ik 22 jaar jong en woon ik in Wezep samen met mijn vriend. We runnen samen Fraxinus Media, waar we foto’s en video’s maken en werken aan een aantal animatieseries die we in de toekomst gaan publiceren. Ik hou echt van tekenen en illustreren. Ideeën en verhalen omzetten naar één of meerdere afbeeldingen. Fotograferen vind ik ook tof om te doen, net als filmen. Editen laat ik lekker aan m’n vriend over. Daarnaast hou ik ook super veel van mijn katten! Het zijn moeder en dochter van elkaar en gewoon heel lief. En ik wil heel graag een pug, maar dat “mag” pas als ik werk heb… Dus heb je een opdracht of werk voor me? Neem even contact met me op! Dan heb jij een leuke illustrator… En ik een lieve pug! 

Opleiding:
2013 - 2018        Mediavormgeving        Deltion College Zwolle
2018 - 2019        Game Art        Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Werkervaring:
2015        Veldman Print&Sign 
Mijn eertse stage als grafisch ontwerper heb ik gedaan voor drie maanden bij Veldman print en sign. Ik heb hier veel met printers en andere machines gewerkt en drukwerk gemaakt. 
2016        Natuur en Milieu Overijssel 
Mijn tweede stage was bij deze natuurorganisatie. Mijn taken waren het opmaken van drukwerk, de website onderhouden en vooral veel fotograferen, zowel mensen, natuur en producten. 
2017        Viesrood Ontwerpers 
Op dit stageadres heb ik veel geleerd over illustratie en fotografie. De klanten waarvoor ik gewerkt heb zijn de Zwolse Theaters, ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Rova, de Hortus Amsterdam en nog veel meer.
2018        Printagram Ta’Xbiex 
Dit was mijn stageadres op Malta. Ik heb daar tijdelijk gewoond in een appartement om deze afstudeerstage te kunnen doen. Ik heb door deze stage goed Engels leren spreken en kan me nu ook goed in een andere taal redden met klanten.
Dingen die ik leuk vind:
Back to Top