Mijn afstudeeropdracht van Deltion was het bedenken van een hotel concept. Ik ging voor een hotel voor jongeren dat volledig om Zwolle draait. Dankzij de opvallende illustraties ben ik op "Deltion in the Spotlight" uitgekozen om mijn werk in Odeon te presenteren tijdens de eerste editie van PROTO festival Zwolle.
Karakters die ik heb gemaakt, gebaseerd op personen en dingen die ik heb gezien na een middag schetsen in de binnenstad van Zwolle. Deze karakters zijn terug te zien op de meeste uitingen die ik heb gemaakt, in totaal zijn er 29 karakters gemaakt.
Mockup huisstijl producten voor mijn afstudeerproject "The Bluefinger Hotel".
Logo, visitekaartje voor & achter, briefpapier & envelop, social media uitingen en relatiegeschenken.
Foto van mijn werk voor PROTO Zwolle. Mijn werk was uitgekozen om op de posters gezet te worden die verspreid werden door Zwolle.

Tekst bij mijn expositie in Odeon tijdens PROTO
opleiding: Deltion
highlight expositie: Claudia Bosch, plek: foyer.
Een vernieuwend hotel grafisch vorm gegeven; Studenten Mediavormgeving (Grafisch Vormgeven) van het Deltion College hebben op hun eigen creatieve wijze invulling gegeven aan de opdracht om een vernieuwend en duurzaam concept voor een hotel te ontwerpen. Claudia Bosch gebruikte hiervoor een bijzondere inspiratie; haar idee om een hip hotel voor jongeren te ontwerpen wordt in de vormgeving gedragen door illustraties van inwoners van Zwolle. Zij ging met een schetsboekje de straat op om vast te leggen wie zo zoal tegenkwam. De illustratieve en losse stijl die Claudia vervolgens ontwierp voor haar Zwolse hotel maakt het concept helemaal af!

Dit vind je misschien ook leuk:

Back to Top